martes, 30 de junio de 2009

No pasarán !!!


No pasarán ! ( Los fascistas en Honduras )
Se ha producido un hecho con nos remonta a lo peor del siglo XX o XXI según se mire.
Como era de emperar, las condenas de la comunidad internacional no se han hecho esperar en su mayoria, aunque algunas tengan que llegar.
Sin embrago hay un caso gracioso, es el de España... Miguel Ángel Moratinos no solo no ha calificado el golpe de estado como tal, sinó que se ha negado a condenarlo. Hay partidos políticos dentro del estado que han prestado más atención a la rebelión del pueblo hondureño contra el golpe, que no al golpe en si.
En el nuevo régimen dictatorial, el hijo de perra de turno es Miguel Micheletto, que no ha perdido el tiempo y ha impuesto la censura de prensa y el toque de queda como todo dictador que se precie.
La verdad es que hace un año la mano de Estados Unidos habria sido evidente y Bush habria sido el primero en levantar el telefono al nuevo dictador. El caso es que Obama no ha dudado en condenar el golpe de estado y en dejar claro que el único presidente legítimo es Manuel Zelaya, lo que ha dejado huerfano a un golpe de estado ya fracasado de por si.
Me veo obligado a hacer un añadido pues el golpe de estado se está alargando gracias a los medios cómplices, como por ejemplo la CNN. De todas maneras la verdad es tan contundente que deja sin palabras a los defensores de lo indefendible.

viernes, 26 de junio de 2009

Michael Jackson

Michael Jackson (29 d'agost de1958 - 25 juny de 2009)


Necesito explicar alguna cosa sobre aquest home?
Potser si. Aquest home ha estat un dels grans musics del segle XX, i això ja ho sabem tots.

El que potser no acaba d'entendre la gent és la manipulació dels mitjans de comunicació per tal de treure la sang al garn rei delpop deixant anar notícies falses i escandalitzants per tal de guanyar audiència i fer-se d'or a la seva costa.

El cas més sonat és l'assumpte de la pigmentació de la pell. Els mitjans de comunicació ens van vendre una terrible enfermetat degenerativa de la pell com un acte de racisme i d'autoodi diguent que es medicava i es tractava per tal de perdre la coloració. Ell patia de vitiligen i els mitjan capitalistes es van forrar a costa del seu patiment, això només té una paraula, imperdonable.



Per altra banda també va haver gent més de classes "populars " que va buscar treure la seva tajada del pastís acusant-lo de pederasta, És curiós que esretiri l'acusació després d'un soborn considerable, perqué.. si algú ha violat al teu fill el que es sol buscar és justicia i no diners... veritat? En fi, una acusació ridicula i rastrera que va marcar l'inici del seu final.

En fi, una altra víctima de l'avarícia de l'ésser humà.

sábado, 13 de junio de 2009

Extinció de guaites forestals

Secció sindical de guaites forestals ( CNT-AIT )

Extinció de Guaites Forestals

La campanya forestal d'aquest estiu del 2009 compta amb menys efectius a l'extinció d'incendis forestals, ja que la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i
Salvaments ha decidit tancar almenys 13 punts de guaita de tot Catalunya, i quasi la meitat d'aquests tancaments són a la regió d'emergències de Girona.
Dels 6 tancaments a comarques gironines, 3 són a l'Alt Empordà, comarca molt afectada per focs forestals, i on més incendis hi ha hagut els 2 darrers estius, segons les estadístiques de la mateixa Generalitat (que es poden comprovar a la web del Departament de Medi Ambient i Habitatge).

Els i les guaites forestals som professionals situades en punts estratègics del territori,
preparades per a detectar des del primer instant qualsevol columna de fum, i localitzar-la
amb precisió per tal de què puguin reaccionar amb eficàcia tots els serveis d'emergència. Amb l'eufemisme de "el vostre lloc de treball no s'ocuparà" s'està comunicant als guaites amb contracte fix discontinu, que aquest any se'ls tanca el lloc de treball (Punt de Guaita).
No donen cap tipus d'explicació sobre aquesta situació, i el tancament de punts és arbitrari, ja que pràcticament tots estan mancats de les infraestructures bàsiques per a treballar sense perill.
Des del col·lectiu de Guaites, i darrerament des de la secció sindical de CNT-AIT, portem
molts anys denunciant la precarietat laboral dels guaites, com per exemple, passar-se 9 hores vigilant, molts sense cadira, al sol i sense protecció.
Aquest any la situació és crítica, a molts municipis els focs forestals trigaran hores a detectar-se. Del període de risc d'incendi de 6 mesos, la contractació de guaites s'ha reduït a 3 mesos, també pels auxiliars de bomber forestal, que en contracten menys i per menys temps. Així doncs, Catalunya queda a mercè dels focs forestals, que no siguin detectats a temps, i que es converteixin en grans incendis incontrolables.

Comunicat de premsa des de Girona, a 27 de maig del 2009.

miércoles, 10 de junio de 2009

Tancament de Garonya, JA !


Tancament de Garonya, JA !

Garonya ha de ser tancada inmediatament i sense debat perquè no hi ha ni un sol motiu per mantenirla en funcionament, mentre que si n'hi ha molts per tancarla.

- L'energia nuclear és extremadament perillosa, només cal veure accidents com el de Chernòbil o sense anar més lluny el d'Ascó.

- La central no produeix ni un 1,5 % de l'energia de tot l'estat i el seu tancament no comportaria cap augment del preu de l'electricitat.

- Si bé és veritat que aquesta central dona treball a la meitat de la gent d'aquella població, també és veritat que serà necessària molta gent per ajudar a desmantellarla.

- La central està totalment amortitzada i no suposaria la pèrdua de ni un sol cèntim per l'estat el tancament de la mateixa.

- L'argument que es vol utilitzar per mantenirla oberta és que no hi ha motius per tancarla i ja hem vist que n'hi ha molts.

- Encara que no hi hagués cap argument per tancarla en farien falta molts per mantenir una bomba de rellotgeria en funcionament.

I el que és pitjor !!! el ministeri ha exercit pressions per tal que es donés l'informe com a segur !!!

domingo, 7 de junio de 2009

El genocidi amerindi

f
El genocidi amerindi

Fa un temps vaig deixar un post sobre el trail of tears en que van morir una gran quantitat d'indígenes. Bé, doncs allò va ser practicament fa 200 anys però el món no ha canviat tant.



En ple segle XXI a països com Perú o Colòmbia, aquest genocidi és vigent avui dia ( quina casualitat que aquests dos països siguin vassalls dels EEUU ), doncs resulta que els neoliberals han iniciat una campanya de repressió massiva contra els indígenes. Aquesta ofesniva no es trasllada sols a nivell policial sinó també aa nivell mediàtic. Els mitjans de comunicació en mans de les grans fortunes " criolles " han començat la seva campanya de manipulació per evitar que el món dongui el seu suport als indígenes tal i com va passar amb Palestina.


Tots coneixem " El Universal " diari d'extrema dreta que titula : "Indígenas alzados en Perú se repliegan y dejan 31 muertos ". En el moment en què es va publicar aquest article el nombre de morts era de 31 i de policies tant sols 2, clar que l'intent per amagar la veritat és brutal.


Com a resposta els indígenes van decidir retenir un grup de policies i el govern neoliberal va decir organitzar una missió de " rescat " que ha acabat amb 30 morts més, 9 d'ells policies, la resta indígenes. I el diari " Listín " titula : "Mueren 9 policías más en Perú ".


En tots els diaris es bloqueja a la veritat, però no cal anar tant lluny per veure com els mitjans de comunicació actuan com a ent feixista i es que quan apareix un polític alliberador com Morales, els mitjan com " El País " fan la seva feina de desprestigi intentant justificar el stato quo de inferioritat dels indígenes i per no parlar de diaris com l' ABC.


En conclusió el genocidi continua vigent en ple segle XXI i la veritat s'esfuma entre la tenebres organitzades pels capitalistes. S'em cau la cara de vergonya que encara hi hagi gent tant tonta que es als mitjans de comunicació cregui cegament i no sàpiga veure més enllà d'aquesta barata manipulació d'informació.


Això si, queda molt bé anar després al Machu Pichu i dir: Oh ! quina cultura més exòtica !

martes, 2 de junio de 2009