lunes, 7 de septiembre de 2009

Afghanistan





Afghanistan

És trist veure com encara hi ha gent que justifica lo injustificable després de tants anys. Aquesta vegada els EEUU y els seus serfs de la OTAN han anat massa lluny i per això no m'he pogut quedar callat més temps. Els atacs contra civils, tot i que cada vegada que es produeixen diuen no que no tornarà a passar, cada vegada són més sagnants... encara queda algú que pensi que hi ha hagut algun canvi en la política nord-americana? L'últim atac de la OTAN es va saldar amb més de 95 morts civils, ja han practicament duplicat el nombre de morts del 7 J de Londres en un sol dia, cosa que fa reflexionar a un, sobre si realment estem allà per caçar a Bin Laden o per matar civils, jo crec que ja no queda ningú que es cregui que vam anar allà a buscar a Bin Laden.

Cada vegada més veus parlen de derrota i per això necesiten abultar les xifres de morts enemics, encara que sigui amb civils inocents, tot val per als EEUU i l'administració Obama, fins i tot la masacre de les masses i això incloeix al nostre pais i als que donen suport al régim del PP-PSOE Juancarlista, tots aquests tenen les mans tacades de sang, sense voler resultar ofensiu, perquè més d'un en sentiria ofés si l'hi diguessin que está donant suport a aquest tipus d'actes.

El cas és que les veus que parlen de derrota no es limiten a mitjans "underground " de l'esquerra sinó que els mateixos generals de la OTAN admeten que estan fracasant en aquell país també.

Ara mateix el PSOE també ha caigut en la vella obsesió Bushista d'enviar més tropes a ua guerra perduda, precisament quan estan pensant en pujar els impostos perquè l'estat s´està arruinant. Bona mesura anti-crisis si senyor.

I la pregunta és... tants soldats necesiten per matar a centenars i milers de civils desarmats?

No hay comentarios:

Publicar un comentario