miércoles, 20 de mayo de 2009

Manifesto de apoyo a Iniciativa internacionalista


Farà qüestió d'unes setmanes no tenia ni idea de que dimonis era Iniciativa internacionalista, però gràcies a un intent del PPSOE de donar un altre assalt a la agonitzant democràcia, he pogut tenir notícia d'aquesta nova arma per poder destruirlos.
Resulta que el PPSOE ha decidit donar el salt, ha decidit passar d'ilegalitzar partits per la seva suposada relació amb ETA, a ilegalitzar partits obrers i anticapitalistes sense cap mena de relació amb ETA ni Batasuna i amb una condemna explícita a la violéncia d'ETA.
Això és a totes mires una agressió a la democràcia i a les llibertats individuals. Aquest judici al que ha estat sotmés el partit ha perdut validesa davant la condemna de la violéncia per part del partit, però el feixisme espanyol ja s'ha sortit amb la seva, ha marcat de per vida aquest partit davant la opinió pública, l' ha estigmatitzat. A més a més aquesta acusació que es basava en la no-condemna a la violéncia, careix de sentit davant de que mai s'havia preguntat si condemnaven la violéncia o no.
Davant aquesta situació de persecució per part del franquistes en ple segle XXI només podem expressar la nostra condemna i repulsió perquè s'ha produit la major agressió a la democràcia desde l'intent de cope d'estat de Tejero el 1981.
Tots sabem que el PPSOE no està defensant la democràcia sinó, no eliminaria el dret constitucional a la presunció d'inocència. En altres paraules, quan va aparèixer aquest partit, automàticament s'el va portar a judici sense preguntar si tenien alguna relació amb la esquerra abertzale o si condemnàven la violéncia, volguent donar per suposat ala opinió pública que II si que tenia relació amb Batasuna i que no condemnava a la ETA.

1 comentario:

  1. Estic plenament d' acord amb la teva valoració sobre el tema!Malauradament aquesta estigmatització de determinats sectors de
    l'esquerra abertzale es força habitual. També podem dir que la victòria frontista nacional espanyola al Govern del País Basc, ha esta a causa de l'il.legalització d' una part dels votants.
    Una altre qüestió seria si les tendències sobiranistes o independentistes basques haurien de seguir el camí d' Aralar,
    l' abandonament de la violència !!!

    ResponderEliminar